2004:

29.12.2004

Så kom der endelig sne....

Emil

Emil i profil... (Øj hvor det rimer)

Flicker

Emil & Estienne

Estienne

Mens nogen nyder sneen, vil andre hellere hygge i skuret... Emil er over det hele! Emil, Lynet & Ravenna

Mere hygge -"Se hvor glade vi er for hinanden" Emil, Ravenna & Lynet i baggrunden

Emil nyder sneen og stiller gerne op for fotografen

Hesseldals Lyn-Ild

 

Emil Nolde af Nørvang

 

21.11.2004

Lidt billeder af ponyerne i vinterbeklæding, på en dejlig solskinsdag...

Mine forældre var med oppe og hilse på, og det er jo altid skønt med nogle flere mennesker til at nusse og klappe én...

25.10.2004

Betina har i dag været og hentet sine 3 hopper, der har gået hos mig sommeren over, da jeg skulle have fremstillet dem til kåring, det blev jo pga. sygdom desværre ikke til noget, så vi har flyttet aftalen et år i stedet. Rikke har også i løbet af sommeren også fået hentet alle sine ponyer. Så jeg har nu kun mine egne 5 ponyer gående. Lidt underligt med så lille en flok, når man er vant til mange flere, men så bliver der jo tid til lidt særbehandling til hver af dem.

 

Pga. mine studier har jeg jo kun begrænset tid til dem, men de kommer skiftevis ud at gå tur i weekenderne, og jeg tror virkelig de nyder det, så sker der da lidt... Og jeg får lejlighed til at afstresse en smule. Ellers er der jo ikke så meget andet at lave end at vente på det bliver forår og vi skal af sted på udstillinger igen, så det gør vi så bare...

 

Emil & Flicker

 

07.10.2004

Efter nu at have gået med pigerne et par dage er Emil allerede blevet rigtigt godt integreret i flokken... Han har faktisk taget hele omvæltningen rigtig pænt! Og tøserne elsker ham, men man kan jo heller ikke andet...!

Emil lige i hælene på Ravenna

Alice & Emil

20.09.2004

Dyrlægen har i dag været forbi og kastrere Emil. Samtidig benyttede jeg lejligheden at få Flicker drægtighedsundersøgt, og desværre er hun ikke med føl. ØV ØV så må jeg vente endnu et år med at få føl.

 

Jeg har planer om at både Flicker og Estienne næste år skal til Sjælland og besøge den røde (fy fy, ved det godt) hingst Kristof v.d. Bolster. Han besidder så mange kvaliteter så jeg tager chancen og håber på sorte eller brune føl, og da rød jo er vigende farve kræver det at begge forældre har røde gener for at føllet bliver rødt. Jeg ved jo med garanti at alt Nørvang-blodet er sort og tør derfor at tage chancen. Kristof har før lavet brune føl på sorte hopper, så det bliver spændende at se resultatet, engang om laaang tid...!

Kristof v.d. Bolster -han er da skøn!!

18.09.2004

Endnu en pony er "flyttet" ind. Jeg har anskaffet mig en 3-årig hingst som inden for den nærmeste fremtid skal kastreres, og derefter skal bruges som alt-mulig-pony. Når jeg nu selv er fortaler for at vi får nogle flere vallakker, ja så må jeg jo også selv have en! Jeg synes det er dejligt at efterhånden mange vælger at kastrere deres mindre gode hingste. Det gør både at det kun er de virkelig gode hingste der kommer ind i avlen og at mange avlshopper skånes, da det jo ofte vil være dem der ville være blevet brugt istedet.

 

 

26.07.2004

Netop hjemvendt fra Internationalt Shetlandsponyshow i Belgien. Der var selvfølgelig en masse dejlige ponier fra det meste af Europa!

 

12.07.2004

Nye billeder af mine 4 smukke piger...

Lyn-Ild, 1 år

Flicker, 3 år

Estienne, 2 år

11.07.2004

Pga. sygdom blandt mine ponier gik det desværre sådan at ingen af de 3 fra Sjælland kom til kåring i år. Virkelig en skam da jeg ikke er i tvivl om de havde klaret sig godt...

Ravenna, 1 år

26.07.2004

Hjemvendt fra Landsskuet, det blev en noget våd omgang, men som altid med højt humør og god stemning. Flicker opnåede desværre kun 22p. og blev placeret som nr. 4 af 6, hun fik dog samme point som fløjen i holdet og en kommentar om at hun har stort potentiale!

 

Jeg selv deltog i mønstringskonkurrencen med en lånt pony, nemlig Marika af Fjordglimt og fik i indledende runde 50 point af 50 mulige, og blev dermed bedste seniormønstrer og kvalificerede mig til finalen, hvor jeg efter ommønstring om førstepladsen måtte tage til takke med en anden plads.

 

14.06.2004

De 3 sjællændere er nu ankommet til fastlandet. De ser alle rigtig godt ud, Alice dog en smule fed. De er lukket på fold og får lige et par dage til at vænne sig til forholdene inden træningen!!

Den mørkerøde Alice

Den mahognifarvede Beth

Den brune Dilemma

Alle 3 hopper i smukke omgivleser

11.06.2004

Så kom Flicker hjem igen. Hun har gået hos Stutteri Hola i 1 ½ måned før hun endelig kom i brunst. Nu er hun så blevet bedækket og har, hvis hun holder, termin omkring 10. maj næste år.

 

 

07.05.2004

Da jeg ikke selv skal have nogen hopper til kåring i år har jeg indvilliget i at tage 3 hopper i træning for Betina Retvig. Hopperne er den 3-årige Alice, samt de to 6-års Smevallens Dilemma og Skovlundens Beth. Jeg glæder mig meget til hopperne kommer så jeg kan se dem an og begynde træningen!

 

 

17.04.2004

Flicker er i dag rejst op til Stutteri Hola for at besøge Bento Bomlund.

 

 

16.04.2004

Endnu en hoppe er føjet til. Jeg har været så heldig at få lov at låne Hesseldals Lyn-Ild for at se om hun vil kunne bruges i min fremtidige avl, så i den næste tid vil hun blive kigget grundigt efter i sømmene, og mon ikke hun er kommet for at blive, det tror jeg!

 

 

13.04.2004

Så er hjemmesiden kommet på nettet....!

 

 

Line Laugesen © • Stutteri Gyldenlunden